Over Mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Sanne den Toom (1991) en ik vertel graag verhalen. Sinds eind augustus 2020 ben ik onder de naam VANSTOOM gestart als freelance tekstschrijver, copywriter, journaliste, (eind)redacteur en meer. Ik woon in Leidschendam samen met mijn vriend en onze twee valkparkieten, heb een Bachelor of Arts in Journalistiek op zak en ik ben wat je noemt een muziekfreak. Het is dan ook niet zomaar dat ik al jaren schrijf voor het muziekblad Mania en een behoorlijke collectie aan cd’s en vinyl heb. Ik ben er zo eentje die graag uren in een platenzaak rondsnuffelt.

Naast schrijven geniet ik van:

  • Muziek, het liefst live! Van The Rolling Stones, Drake en Disclosure tot Gregory Porter, Jamiroquai en Dolly Parton,
  • Lekker eten, zelfgemaakt of zelf gekocht. Voor Mexicaanse wraps, sushi, chocolade en alle toetjes met citroen mag je mij wakker maken,
  • Films en series kijken. Op dit moment binge ik Supernatural, maar mijn all-time favorite is en blijft Buffy the Vampire Slayer,
  • De natuur; van een flinke wandeling in het bos of op het strand krijg ik energie.

‘‘Een goede tekst is net als goede muziek, het brengt je in beweging.’’

Als schrijver verdiep ik me graag in jouw onderneming, organisatie of product. Jouw missie, doel of wensen, zet ik met liefde om in een pakkende tekst. Zo help ik je aan content die jouw doelgroep raakt, informeert en aanzet tot actie. Jouw opdracht » mijn hulp.

Niet voor één gat te vangen

Een boek creëren of een cd-recensie schrijven; VANSTOOM is niet voor één gat te vangen. Nieuwsberichten, persberichten, productteksten, interviews, advertorials, social media posts, websiteteksten, blogs, een redigeerklus, spellingcontrole of vertaalklus; ik help je met veel plezier!

Ik schrijf graag over onderwerpen die vallen onder: actualiteiten, de zorg, gezondheid, sport, voeding, sociologie, antropologie, filosofie, geschiedenis, natuur, duurzaam leven, vrijetijdsbesteding, mode, lifestyle, muziek en entertainment.

Staat jouw wens of sector hier niet tussen? Geen zorgen, ik sta voor alles open en denk graag met je mee.

Waarom ik dit doe?

Een paar jaar geleden heb ik VANSTOOM opgestart, maar mijn ervaring en passie voor schrijven bestaat al vele jaren. Tijdens en na mijn studie journalistiek heb ik onder meer gewerkt op diverse nieuwsredacties, bij een radiozender, als communicatiemedewerker bij een bouwbedrijf en horecabedrijf, als recensent voor een muziekblad en als marketingmedewerker.

Binnen mijn werk als schrijver miste ik een bepaalde vorm van vrijheid. Die heb ik met VANSTOOM gecreëerd. De vrijheid om te werken voor wat en wie ik maar wil en over diverse onderwerpen te schrijven. Of dat nu is voor ondernemers, bedrijven, organisaties, theaters, muziekpodia of artiesten zijn, het maakt niet uit. VANSTOOM wil je helpen.

‘‘Samen bereiken we de doelgroep waarvan jij graag wilt dat ze je horen.’’

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Dan hoor ik je graag! Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Meer weten over mij en mijn werk? Blader door mijn portfolio en lees over de ervaringen van andere opdrachtgevers of bekijk mijn socials.

TIP: Volg me vooral op mijn Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van mijn laatste werk, opdrachten, adviezen en andere weetjes.